dimarts, 12 de maig de 2020

Setmana 5


Bon dia Cinquè!

Què tal? Com esteu? Espero que molt bé. Anem per una setmana més! I aquesta setmana tornarem a veure'ns i compartir una estoneta junts perquè... tenim videotrobada!

La videotrobada serà el dijous vinent dia 14 de Maig, però aquesta vegada la farem a la tarda. Un grup a les 17:00h i un altre a les 18:00h. D'aquesta manera, si al matí algun familiar necessita l'ordinador o, si necessiteu el matí per fer les tasques de la setmana, el podreu tenir lliure. Per tant, és molt important que recordeu aquest canvi d'horari i que el dijous vinent a la tarda tenim una cita!

Ara, anem amb la feina d'aquesta setmana, la trobareu a la taula següent:
Cliqueu a sobre de la imatge per veure'l gran.

La tasca d'Educació en Valors l'haureu de tenir feta pel dijous, ja que la videotrobada la dedicarem a fer-ne el debat i compartir reflexions. A la pestanya VIDEOTROBADES, trobareu els nous grups per aquesta setmana i l'hora a la qual us haureu de connectar. Demà enviaré al vostre correu l'enllaç per a la sessió.

També vull comunicar-vos que, a partir d'ara, és possible que alguns dilluns a partir de les 19:00h trobareu el Blog sense contingut i sense poder accedir a les pestanyes, ja que s'estarà actualitzant per tenir-ho a punt el dimarts.

Que tingueu una molt bona setmana, ens veiem dijous! 🎉😄

Cap comentari:

Publica un comentari