dimarts, 19 de maig de 2020

Setmana 6


Bon dia Cinquè!

Espero que tinguéssiu un bon cap de setmana, que gaudíssiu de tenir temps per vosaltres, per fer tot allò que us agrada, descansar, desconnectar i relaxar-vos. 
L'altre dia vaig acabar les videotrobades molt contenta d'haver compartit aquest temps amb vosaltres, em va agradar molt saber com esteu i reflexionar junts sobre la resiliència. És un bon xut d'energia tenir aquest espai per retrobar-nos i gaudir de la nostra companyia des de la distància. 😊

I ara, anem amb les tasques d'aquesta setmana. Us comparteixo el quadre de tasques:
Cliqueu a sobre per veure-ho gran.

Recordeu que és important que us feu una bona organització del temps que dediqueu a les tasques per tal d'anar fent i no angoixar-vos, podeu apuntar a l'agenda quina tasca fareu cada dia i establir una hora al dia dedicada a aquesta feina.

La data límit per enviar aquestes tasques és el dilluns vinent dia 25 de Maig. Us recordo que aquesta setmana no hi ha videotrobada.

Com sempre us dic, si teniu qualsevol dubte i/o dificultat podeu escriure'm al correu electrònic i us intentaré ajudar tan bé com pugui.

Durant la setmana penjaré les correccions de les tasques de la setmana passada, encara que us hagi fet el retorn, és convenient que les mireu per assegurar-vos de tenir la feina ben corregida.

Que tingueu molt bona setmana bonics/ques! Una abraçada molt gran. 💙

Cap comentari:

Publica un comentari