Educació Física

9 de juny
Hola a totes i a tots!!!
Abans de res us volia dir que heu estat fent i creant uns “cardios” molt divertits i molt complerts. Heu inclòs moviments que heu aprés durant aquests dies, amb d’altres que afegits segons els vostres gustos! Heu escollit la música que més us ha agradat i heu editat el vídeo, posant música, títols, veus en off, etc... M’ha agradat molt veure com recordeu la importància d’anar fent pauses i de beure aigua per hidratar-se.
Moltes i molts heu creat el vostre Cardio tenint en compte l’escalfament, la part principal activa i la tornada a la calma a través d’estiraments, relaxacions, meditacions i/o Ioga.
Amb tot això dir-vos que heu fet una molt bona feina!!!
I ara... que ja queda ben poc per acabar el curs... us faig arribar dues propostes amb caire divertit.
D’aquestes tasques podeu enviar, si voleu, una mostra de l’activitat realitzada.

En primer lloc us deixo un ball extret del joc “Just Dance” de la consola Wii, amb el que jo de vegades, jugo i ballo per mantenir un cos saludable, així com a mode divertiment també. Espero que en gaudiu com jo!!!
Pots jugar sola o sol, així com acompanuyat. Tria un personatge i realitza el seus moviments. També pots probar de ballar amb tots els personatges  (cada cop que ballis tries un altre personatge), o convida a més persones i feu el ball conjuntament! SOM-HI!!!!

JUST DANCE


I també us deixo una adreça web perquè hi pugueu jugar, és força divertida! Fes clic en el següent enllaç:


Si envieu ho podeu fer a la meva adreça electrònica esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho al drive a la carpeta compartida de 5è i 6è, aquí us deixo el link per accedir:

Google Drive carpeta compartida 5è i 6è2 de juny

Hola de nou noies i nois!!!
Aquesta setmana hi ha dues activitats a realitzar de caire obligatori. Llegeix amb atenció.

1- Portem unes setmanes treballant el cos mitjançant el Cardio, i en aquest temps heu pogut veure diversos moviments possibles amb el cos. Com haureu vist és més engrescador si hi poseu música d’acompanyament. Així que ara... és el vostre torn. Els deures d’aquesta setmana, i obligatoris, són la vostra pròpia creació d’un Cardio.

Com ho podeu fer?

-        Escolta música variada i tria aquella que més s’adapti al teu gust, ritme i temps.
-        Anota els moviments que vagis a realitzar en un full, d’aquesta manera et serà més fàcil aprendre’ls.
-        Aprèn els moviments anotats poc a poc fins que els tinguis memoritzats, un  a un.
-        Ajunta aquests moviments per tal de fer-los encadenats i dinàmics.
-        Posa’t la música, el dispositiu de gravació, l’aigua ben a prop, la roba còmode, vambes als peus i... quan tinguis el teu cardio fet me l’envies per correu a l’adreça electrònica esthermestrepla@gmail.com

ALUMNAT DE 1r i 2n
-        Durada mínima del cardio a inventar: 2 minuts

ALUMNAT DE 3r i 4t
-        Durada mínima 3 minuts i mig aproximadament.

ALUMNAT DE  5è i 6è
-        Durada mínima 6 minuts aproximadament. (És a dir, dos Cardios)


RECORDA: Qualsevol alumne/a pot superar la durada màxima del seu cardio, és a dir, tot i que el mínim de 1r i 2n sigui un cardio inventat de 2 minuts, pot allargar tan com vulgui. Així mateix succeeix en el cas de 3r i 4t. Pels alumnes de 5è i 6è caldrà fer un cardio de més duració. Per tant, serà probable que necessiteu triar dues cançons o potser una que ja contingui els 6 minuts.

2- Clica el següent enllaç. Aquí trobaràs una activitat online, J-Clic, sobre "Esports i Valors". 
Has de fer la part de Cicle Superior, tot i que també pots fer el que correspon a Cicle Mitjà.


Tot el què hagis d'enviar, vídeos, fotografíes, etc... ho pots penjar directament al google drive a la carpeta compartida de 3r i 4t. Aquí tens l'enllaç que et redirigirà al drive.


RECORDA, LA DATA LÍMIT D'ENTREGA DELS DEURES ÉS EL 8 DE JUNY26 de maig
Hola noies i nois!!!!
El trimestre ja s’està acabant i ens hem de fer l’últim esforç!
Aquesta setmana hi ha dues activitats: “Tai Chi amb canya de bambú” i “Jocs d’estar per casa – 3”
Els dos vídeos els trobaràs més avall.
Cal realitzar les dues activitats, ja que són obligatòries, i fer-me el retorn mitjançant una petita mostra (ja sigui amb fotografies o  un vídeo que et gravis) per tan, no cal enviar tota la sessió sencera, si no una mostra.

També ves pensant, cara a la setmana vinent, el teu final de Cardio. Què vol dir això? Doncs que al llarg d’aquests 10 – 14 dies, hauràs de dissenyar la teva pròpia sessió de Cardio amb tot el què has anat aprenent aquests dies amb els altres que has anat fent.
La durada màxima serà d’una cançó, la que tu triïs.
Per a l’alumnat de 1r i 2n la durada màxima del cardio serà d’un minut i mig com a mínim, podent arribar a fer també, tota una cançó si així ho creieu.

Sessió de “Tai Chi amb canya de bambú”:
Busca un espai per dur a terme l’activitat. Agafa un pal d’escombra o de recollidor, segons la teva alçada. Col·loca algun dispositiu davant teu o al costat i grava la teva sessió.

Tai Chi amb canya de bambú


Sessió de “Jocs d’estar per casa – 3”
Visualitza el vídeo. Busca un espai, no cal que sigui gaire gran. Tingues a mà el material de joc.
Col·loca el teu dispositiu i grava els teus jocs o fes-te fotografies.
Envia’m de les dues feines de deures una petita mostra de cada una d’elles.

Jocs d'estar per casa - 3El teu vídeo el pots enviar per correu a esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho directament a la carpeta compartida del google drive seguint l’enllaç que et deixo a continuació:RECORDA: DATA LÍMIT D’ENTREGA MÀXIM DILLUNS  2 DE JUNY19 de maig
Bon dia nois i noies!!

Arriba una nova setmana i amb ella noves tasques d’Educació Física!

Aquesta setmana us proposo uns deures a fer i alguns jocs amb material reciclat perquè hi pugueu jugar.Una, i com ja sabeu, és la de Cardio amb l’Esther- 5, tasca obligatòria.
Visualitza el vídeo, posa’t roba còmode i tingues a prop l’aiua.  Fes la teva sessió de Cardio i grava’t. Després envia-m’ho per mail a esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho directament al google drive seguint l’enllaç que us poso a continuació.


Recorda que pots fer els deures al llarg de la setmana i repartir-te la feina de Cardio en diferents moments. També tens la opció de fer tota la sessió d’un sol cop.
Com enviar vídeos llargs ens està sent una mica complicat generalment, pots enviar-me petites mostres. I si ho vols també, pots enviar o penjar el teu vídeo sencer. Com et vagi millor.

Cardio amb l'Esther - 5


L’altra tasca de la qual et parlava és la segona part de proposta de “Jocs d’estar per casa amb material reciclat - 2”.
Tot i que ja podeu sortir a estonetes al carrer he pensat que podíem fer una segona entrega de jocs curts i on no sigui necessari gaire espai i amb material que tingueu per casa, és una bona opció per qualsevol moment.. també els pots jugar quan plogui, o quan t’avorreixis... etc..  Ho vols veure? Vols jugar? T’animes?
Ja saps.. pots enviar-me un recull de com t’ha anat els jocs, però aquesta no és una tasca obligatòria.

Jocs d'estar per casa - 2 

I recordeu.. són activitats que les podeu fer sols o en companyia. Engresqueu a qui tingueu per casa i animeu-vos a moure el cos tot@s junt@s!!!
SOM-HI!!!!

RECORDA: DATA LÍMIT D’ENTREGA MÀXIM DILLUNS  25 DE MAIG
12 de maig
Hola novament, arrenca una nova setmana i amb ella una altra classe més d'Educació Física!!
Com et vas sentint a mesura que anem movent el cos? Com et vas notar en el darrer Cardio que hagis fet?

ENHORABONA i FELICITATS als qui us heu esforçat i heu dedicat el temps al vostre cos i a l'assignatura.
I també l'ENHORABONA a les famílies que es van afegint i a aquelles que setmana darrera setmana també compartiu l'estona amb nosaltres.

Aquesta setmana les tasques a fer són dues:
1. Cardio amb l'Esther - 4. Aquest Cardio és més llarg que l'anterior, així que ja saps, pots anar-ho fent en diferents moments, dies o tot seguit, com a tu et vagi millor.
Grava la teva sessió i envia-m'ho per mail o penja-ho al drive, a la carpeta compartida.

Carpeta compartida Google Drive 5è i 6è

2. L'altra feina és una activitat extreta d'un recurs online. Tracta de les qualitats físiques bàsiques per tal de mantenir un cos, una ment i un estil de vida saludable. 
Cal que vagis fent el que se't demana a cada diapositiva, llegint i entenent el què hi diu. En aquesta activitat no cal que facis cap retorn, però és interessant que ho treballis i ho llegeixis bé.
Per fer l'activitat online clica el següent enllaç

Activitat online "Qualitats físiques bàsiques"


Cardio amb l'Esther - 4


RECORDA QUE HAS D'ENTREGAR LES TASQUES DATA LÍMIT  18 DE MAIG5 de maig
Bon dia nois i noies!!
Com va anar la tasca de la setmana passada,“Cardio amb l’Esther- 2”?
Sé que era feixuga, esgotava i alguns passets eren complicats de fer, però també he vist els vídeos que molts i moltes m’heu fet arribar i... ho heu aconseguit! ENHORABONA!
I també ENHORABONA a les famílies que es sumen i mouen el cos amb nosaltres! Esteu fetes i fets uns Cracks vosaltres també! Us felicito!

Aquesta setmana doncs... us proposo dues tasques a fer.
Una, i com ja sabeu, és la de Cardio amb l’Esther- 3. Aquest té menys durada que l’anterior. S’ha de fer, gravar i enviar-m’ho per mail a esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho directament al google drive seguint l’enllaç que us poso a continuació:


 Cardio amb l'Esther - 3


L’altra tasca de la qual et parlava és una proposta de joc. Són jocs, com jo els he titulat, “Jocs d’estar per casa amb material reciclat”.
Tot i que ja podeu sortir a estonetes al carrer he pensat que alguns jocs curts i on no sigui necessari gaire espai i amb material que tingueu per casa, és una bona opció per qualsevol moment.. també els pots jugar quan plogui, o quan t’avorreixis... etc..  Ho vols veure? Vols jugar? T’animes?
Ja saps.. pots enviar-me un recull de com t’ha anat els jocs.

Jocs d'estar per casa

I recordeu.. són activitats que les podeu fer sols o en companyia. Engresqueu a qui tingueu per casa i animeu-vos a moure el cos tot@s junt@s!!!
SOM-HI!!!!

Recorda: Les tasques s’han de lliurar màxim el dia 11 de maig.
28 d'abril
Hola a totes i a tots!!!!!!!!!
Una setmana més... una tasca més!!!!!! T'apuntes?
A totes les nenes i nens que vau fer la tasca de la setmana anterior "Cardio amb l'Esther", us  vull fer una pregunta: Us va agradar la proposta d'activitat?

He vist molts vídeos i fotografíes, i us heu esforçat molt, enhorabona!! 

Aquesta setmana us porto una nova activitat, semblant a la de la setmana passada, però amb una petita diferència... té més duració. 


El què has de fer és veure el vídeo i gravar els teus moviments, tal i com vas fer en l'anterior tasca. El repte està en aconseguir reproduir tot el vídeo, de principi a fi. Però si veus que no pots, que t'esgota massa o que necessites parar..., descansa i continua més endavant. 


Pots fer la sessió en diferents dies, després uneixes els vídeos que hagis enregistrat i m'ho envies. O si et va millor, vas gravant la teva part d'exercicis i un cop els tinguis me'ls envies tots a l'hora. D'aquesta manera m'ajudes a centralitzar i agilitzar l'afluència de mails i vídeos.

Per enviar la teva feina ho pots fer a través del mail esthermestrepla@gmail.com o bé directament penjar-ho a la carpeta compartida de google drive de 5è i 6è clicant damunt el següent enllaç.


MOLTS ÀNIMS, MOLTA FORÇA i.... MOOOOLTS PETONS!!

                                                             Cardio amb l'Esther - 2

Hola noies i nois!!!!
Tots i totes qui m’heu enviat la tasca que us tocava de fer per aquesta setmana que ja hem passat, us felicito! M’ha agradat molt saber de vosaltres i veure-us ni que sigui de manera virtual per fotos, vídeos i altres maneres que heu trobat.
Les nenes i nens que no heu pogut fer la tasca primera encomanada, us animo a fer la segona.
Aquesta segona activitat és un pèl moguda...

I com que vosaltres no m’heu pogut veure encara i jo si... l’activitat que us he preparat l’he fet pensant que, d’alguna manera, la féssim junts/juntes.. t’animes?

Busca un petit espai per dur a terme l’activitat. Posa algun dispositiu davant teu o al costat i grava la teva sessió. Un cop acabada l’exercici físic, dutxa’t perquè suaràs, i envia’m els teus resultats!
Aviam si arribes al final del vídeo!!!!


El teu vídeo el pots enviar per correu a esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho directament a la carpeta compartida del google drive seguint l’enllaç que et deixo a continuació


SESSIÓ CARDIO AMB L'ESTHER
Hola a totes i tots!!!
Com esteu? Com heu passat la Setmana Santa i el dia de la mona aquells/ aquelles qui la feu?
Ara fa ja dies que no ens veiem i el curs ha de continuar... per aquest motiu t’envio unes tasques que hauràs d’anar fent en aquests dies. 
Es procurarà que les feinetes siguin el més entretingudes possibles, però tu has de posar-hi ganes i interès per tal de poder seguir amb les classes, malgrat sigui de forma virtual.

Les tasques les trobaràs penjades cada dimarts aquí al bloc.
He creat una carpeta compartida de google drive amb el que serà més fàcil fer-te arribar les feinetes.
En aquesta carpeta tu també podràs posar (penjar/publicar) les tasques resoltes, així com fotografíes, vídeos, presentacions digitals i altres coses.

Aquestes feines són per fer durant tota la setamana, pel que pots escollir quin dia i quanta estona li pots dedicar.

Un cop fetes les has d'enviar al meu correu e-mail, esthermestrepla@gmail.com o bé ho pots publicar/penjar a la carpeta compartida del google drive seguint aquest link o enllaç.


Un cop dins aquesta carpeta veuràs la tasca "Fitxa explicació joc". Si cliques al damunt veuràs la tasca que has de fer.

RECORDA QUE LES TASQUES HA DE DUR EL TEU NOM, COGNOM I CURS


ÀNIMS I ENDAVANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari