VIDEOTROBADES

26/05/2020

Bon dia!


Aquesta setmana tornem a trobar-nos mitjançant videotrobada! Una vegada més ho farem en dijous, 28 de maig, a les 11.00h. Aquesta vegada afegim un parell de canvis. 

D'una banda, no la farem amb mig grup sinó que hi entrarem tots a la mateixa hora (11h), és molt important que seguim fent-ho com fins ara, és a dir, respectant els torns de paraula i participant de forma ordenada demanant el torn aixecant la mà. La durada serà d'1h o 1:30h per tal que pugueu participar tots amb calma.

D'altra banda, farem la videotrobada amb una plataforma diferent, canviem el Jitsi pel Meet de Google, no sé si us heu fixa't que el correu Gmail fa uns dies ens notifica d'una nova eina que ofereix per fer videotrucades, aquesta és la que farem servir. 

La Glòria ens ha cedit una explicació del funcionament d'aquest programa:

Us volem explicar com funciona el Meet de Google, un programa més segur i igualment molt fàcil d’utilitzar. 

INSTRUCCIONS PER  A QUÈ TOT SURTI BÉ! 

A través de l’email rebreu un enllaç i haureu de clicar on diu: uniu-vos a la reunió. Ho haureu de fer 5 minuts abans de l’hora que us ha tocat.
  1. Si treballes des d’ordinador no et caldrà instal·lar cap aplicació. Amb el mòbil i la tablet sí que ho hauràs de fer i caldrà que posis una compte d’email. Et recomanem que et baixis l’aplicació abans per tal de poder-la tenir i així, només et caldrà clicar a l’enllaç el dijous.
  2. Ja no us caldrà posar contrasenya perquè nosaltres controlem l’accés. 
  3. Un cop a dins, si no ens “veus a tots” hauràs de clicar als puntets de baix a la dreta per a canviar la configuració de visió, i hauràs de clicar, “cambiar diseño”.
  4. I en el disseny triar l’opció MOSAIC. Aquí ho teniu:
Així doncs, demà al matí rebreu al correu l'enllaç, ja veieu que és tan senzill com l'altre programa però esperem que amb aquest no tinguem problema per poder connectar-nos tots i comunicar-nos sense dificultats.

Recordeu tenir preparada la tasca d'Educació en Valors d'aquesta setmana per poder parlar-ne, fins dijous! 😘


12/05/2020


Bon dia!

Aquest dijous dia 14 de Maig tornem a tenir Videotrobada!

Aquesta vegada la farem a la tarda, un grup a les 17:00h i altre a les 18:00h. La plataforma que farem servir tornarà a ser la mateixa que l'altre dia Jitsi Meet, recordeu entrar a la sessió cinc minuts abans de l'hora que us ha tocat per assegurar-vos que tant la imatge com el micro funcionen. 
Ja sabeu que si trobeu molts problemes des de la tableta o l'ordinador, ho podeu fer amb el mòbil, ja que l'altre dia va ser la millor opció per poder veure's i sentir-vos correctament.

Aquí teniu els grups per aquest dijous:


Demà durant el matí us enviaré el correu amb l'enllaç de la sessió i la contrasenya. 

Recordeu haver treballat la tasca d'Educació en valors perquè puguem compartir impressions i debatre.

Fins dijous!!😀💙


28/04/2020


Hola a tots i totes, he creat aquesta pestanya per a informar-vos d’un esdeveniment important! Aquest dijous iniciem les videotrobades

En aquesta pàgina us volem informar de com ens organitzarem i també us donarem alguns consells d’ús de la plataforma que utilitzarem.

La plataforma que utilitzarem serà Jitsi Meet, una plataforma molt senzilla d’utilitzar. Us enviarem un email amb el link d’accés i la contrasenya als vostres emails. Els dies que ens trobarem seran els dijous, alguns dijous al matí i altres a la tarda. Com no les farem cada setmana, a través del blog us anirem informant dels horaris i dels dies de trobada.
Aquesta setmana tindrem les primeres videotrobades, les farem en mig grup el dijous 30 d'abril, una serà a les 11:00h i l'altra a les 12:00h. En aquesta videotrucada hi seré jo però queden convidats/des els/les mestres que també tenen classe amb vosaltres, si els és possible... potser passen a saludar!
A més de veure'ns i posar-nos una mica al dia, m'agradaria que tinguessiu a mà les preguntes que us vam fer sobre el confinament per poder comentar-les junts, d'aquesta manera podrem parlar sobre com ho estem vivint i, en definitiva, compartir angoixes i alegries!

Els grups són els següents:


Les trobades seran de 50 minuts de durada i, com us he dit, aquesta primera setmana comentarem les preguntes que vau respondre sobre el confinament.

Aquestes trobades no seran “classes” sinó espais per a poder parlar de diferents temes, una mica com fem a TUTORIA.

INSTRUCCIONS PER  A QUÈ TOT SURTI BÉ:

  1. A través de l’email rebreu un enllaç i haureu de clicar on diu: uniu-vos a la reunió. Ho haureu de fer 5 minuts abans de l’hora que us ha tocat.
  2. Si treballes des d’ordinador o la tauleta no et caldrà instal·lar cap aplicació. Amb el mòvil sí que ho hauràs de fer però no et demana cap email associat, però haureu de permetre que accedeixi a la càmara i al micro (és un requadre que surt sol).
  3. Un cop estigueu a dins la pàgina us demanarà la contrasenya (que també la tindreu escrita al email). L’haureu d’escriure al quadrat que us sortirà com aquest:

  • Un cop a dins, us donem uns petits consells! Cliqueu al link, on trobareu a la Glòria explicant el funcionament!

  • En els primers segons o minuts pot ser que no ens veiem o ens escoltem massa bé, haurem de tenir paciència per tal que ens “sincronitzem” bé!

  • Si alguna persona no es pot connectar i ho està fent tot bé, ens pot enviar un email i, si podem, l’ajudarem en aquell mateix moment a connectar-se. Si no pot ser veurem com us podem ajudar de cara a la propera.

Espero que dijous ens puguem veure tots/es! Si algú no pot perquè no li vingui bé aquest horari o pel motiu que sigui, no patiu, participeu en la següent que farem i ja està!Una molt forta abraçada, fins dijous!

Cap comentari:

Publica un comentari